1 Mnenja in ocene SKU: r1003

PBT Prosojno Ozadja Keycaps 104 Mehanske Tipke na Tipkovnici Tipko Skp Dvojni Strel Tipko Skp Ni v Celoti Tipkovnico

Na zalogi


PBT Prosojno Ozadja Keycaps 104 Mehanske Tipke na Tipkovnici Tipko Skp Dvojni Strel Tipko Skp

PS:

1. To je tipka caps samo, ne Tipkovnico, pls opozoriti, 2. Pregledna Keycaps Osvetljene učinek za prikaz, ne barvita Keycaps Tiskanje.

Keycaps Funkcija:

Nekatere posebne tipkovnice ne ujemajo, da keycaps, če niste prepričani, se ne ujemajo z vašo tipkovnico ali ne, pošlji sliko, da prodajalec bo dvojno potrditev pls!

Pogosta VPRAŠANJA:

Q: Koliko dni lahko dobim izdelke?A: potrebujemo 1-3 delovnih dneh, da bi končno testiranje in poskrbi paket po prejetem vaše naročilo, logistika bo 7-60 wrokdays dostave je odvisen od metod, ki jih izberete, če je to nujno, pls govori, da nas, preden bi.Q: ali Lahko dobim popust, če potrebujem več diod?A: seveda, lahko stopite v stik z nami, preden bi dobili najboljšo ceno za večino nalog.Q: Kako o garanciji?A: Vse enote iz naše trgovine podpora eno leto garancije, ampak blaga, ki je bilo uničeno, ko prideš, mi boš poslal drugim določa nove brezplačno.Dobrodošli, da govori za nas, če je kakršna koli vprašanja, pet star občudovali bodo zelo cenjeni.

€8.29 €12.75

Daj v skupno rabo

Bež Tipko Caps, Zda Pbt Keycap, Skp Tipkovnico, Avto Tipko Caps, Center Kape, Big Pbt Keycap, Skp Ključ, Tipkovnica Keycap, Mini Tipko Caps, Keycap Pbt.

Blagovna Znamka YAKESTAR
Vrsta Tipko Caps
Poreklo CN(Izvora)
Iskanje