1 Mnenja in ocene SKU: r1166

Morje Otok Naravne Krajine Plakat Doma Dekor Wall Art Platno Slikarstvo Skalne Ožine Tiskanja Pokrajino, Sliko za Dormitorij Design

Na zalogi


1. Cena je za en kos, vsako velikost ustreza različnih cen in drugačno sliko, prosimo, bodite pozorni, da izberete velikosti in slike. 2. Vsi izdelki ne vsebujejo nobenih slik ali dodatno meja, sliko razmerje bo treba prilagoditi glede na velikost, ki ste ga kupili (nekoliko stisnjen ali odrezana). 3. VSI izdelki so strokovno natisnjena s premijo barve visoke kakovosti nepremočljiva matte canvas, črnila, smo se odločili je kakovosten, okolju prijazen pigment črnila, ampak to je normalno za vseh tiskanih izdelkov, da imajo rahel vonj črnila. 4. Barve, ki jo vidite na vašem monitorju lahko blizu, kaj je natisnjena, vendar je zaradi razlik v barvo umerjanje monitorjev, a perfect match ni mogoče zagotoviti. 5. Vsak plakat je ročno rezane in meritev, je lahko napaka približno ±2 mm, ki ne vpliva na vgradnjo učinek.

1. Običajno elemente, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po prejemu celotnega plačila. 2. Prosimo poskrbite, da bo vaš poštni naslov, poštna koda pravilna.Ko je paket poslan, ne moremo spremeniti naslov ali druge informacije. 3. Logistika bo hitrost vpliva na zamude letala ali lokalni prazniki, itd.Če niste prejeli blago v času veljavnosti naročila, prosimo, obrnite na nas v času. 4. Če se zgodi, da premislite, ali v primeru, da vaše plakate prispe poškodovana, prosim, ne skrbite, preprosto obrnite na nas in bomo lahko več kot zadovoljni, da odpravite vse težave in skrbi.

€1.92 €3.32

Daj v skupno rabo

Kurt Plakat, Nirvana, Linkin Park Plakat, Plakat Rock, Kitara Plakat, Blink 182 Plakat, Pearl Jam Plakat, Band Plakat, Glasbeni Plakat, Plakat.

Tehnika Spray Slikarstvo
Platno Slikarstvo Platno Umetnosti
Material Platno
Lahko se uporablja za Darilo
Medij Vodoodporno Črnilo
Original No
Podporne Baze Platno
Okvir No
Predmeti Pokrajina
Slog Sodobno, Nordijske
Motivacijske Ponudbe po meri plakat
Številka Modela BW0435
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Frame mode Brez okvirja
Vrsta Platno, Saj
Poreklo CN(Izvora)
Obrazec Enotni
Primerna za Doma Dekoracijo, Soba Dekoracijo
Je Pametno Napravo No
Blagovna Znamka Bianche Steno
Iskanje