0 Mnenja in ocene SKU: r196

1pc Varno Kiti za Večkratno uporabo Večnamensko Lepilo Kiti Popravila Smolo, Galerij, Knjižnic Brezhibno Močno Lepilo Plovila, Za do Museu V3I8

Na zalogi


OPIS IZDELKA

Ko se nekaj zgodi, se ga pogosto uporablja, da ga vrgel proč ali spremeniti?Nič več!Varno Kiti trajno odpravlja stvari, ni začasna rešitev, super-powered epoksi, ki je namenjena za zaščito in popravilo whatevers zdrobljen in delo na kateri koli površini.

Glavne Značilnosti

Brezšivne Popravila

Varno Kiti je revolucionarna fix-vse izdelka, ki ga tudi izpolni, tesnila, in popravila skoraj ničesar na hitro in je zadnja.Ne lepilo, ampak super pogon epoksi, ki modele za vse oblike in modele za večino površin za večno vez.

Obveznice na Skoraj Vse Površine

Ne lepilo, vendar se lahko nadomestijo lepilo v smislu popravilo različnih predmetov znotraj in zunaj hiše, kot so kovine, lesa, keramike, kamna, najbolj plastike, betona, ki izhajajo v večno vez in hitra popravila.

Obnovitev in Oživitev

Varno Kiti je super za plovila projektov, kot tudi, in je odlična zamenjava za lepilo.Žari, impulzi, posadke, ki lahko uniči vaše projekta, še z SecurePutty, lahko izgradnji, obnovi in popravilu!

Preprosti Koraki za Aktiviranje

Varno Kiti je vojaško-razred, hladno varilna spojina, ki ste preprosto razrezani kot testo gnetemo, da vključite, se uporabljajo, in pustite, suha!Njegove super za quick-fix delovna mesta znotraj ali v okolici vaše hiše, pustite, da se stvari vrnejo na svoje prvotne funkcije.

Neto:65g

Velikost:8.5*2.1 cm(funkcija je enaka za ena in dva lepilo palice naključno poslal)

VSEBINA PAKETA

1 × Varno Kiti

Dragi kupec,Dobrodošli v naši trgovini.Zagotavljamo kakovost naših izdelkov.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

€1.24 €2.30

Daj v skupno rabo

Knjižnica Ozadje, Varnostno Zaščito Dekle, Bela Knjižnica, Otroška Spalnica Dekor, Popravilo Plastike, Lepila Plastika, Knjižnica Skupščine, 360 Security Protection, Varnost Varstvo žensk, Tekoče Plastike.

Poreklo CN(Izvora)
Čas Sušenja AS
Uporaba zunanje stene
Certificiranje Noben
Metode Gradnje Ščetkanje
Iskanje