0 Mnenja in ocene SKU: r256

Pred prodajo Xhorse VVDI Ključno Orodje Plus Pad Polno Konfiguracijo VVDI2 VVDI MB / VVDI PROG / KLJUČNO ORODJE MAX / VVDI OBD KLJUČNO ORODJE

Na zalogi


Xhorse VVDI Ključno Orodje Plus IMMO ECU Programer Opomba: PROSIMO, RAZŠIRITI DOSTAVA DEAD LINE DO 45 DNI PO REZERVACIJO ,HVALA PO 45 DNEH ,BOMO POSLALI VAŠE NAPRAVE Z DHL IN POSODOBITEV ŠTEVILKO ZA SLEDENJE.

VVDI KLJUČNO ORODJE PLUS je strokovno multi-funkcijo vse-v-enem avtomobilske rešitev za locksmith, ki združuje funkcije VVDI2, VVDI Za MB, Ključno Orodje Max, VVDI BIM, in VVDI PROG s sposobnostjo, da razširite zmožnosti, kot je potrebno.To je na voljo za nadzor ključnih rezkalni stroji, razviti z Xhorse.

VVDI KLJUČNO ORODJE PLUS podpira osnovne funkcije Ključno Orodje, kot so daljinsko ustvarjanje, kloniranje, transponder odkrivanje in IMMO programiranje za VW in za Audi, za BMW in Mercedes.

VVDI Ključno Orodje Plus Pad Najnovejše Posodobitve: Podpora VVDI Za VW 5C (MQB478)

Razlogov, da bi Dobili VVDI Ključno Orodje Plus Celoti:

1.KLJUČNO ORODJE PLUS ponuja vse-v-enem varnostnih rešitev za locksmiths.

2.Veliko lažje za dokončanje različnih avtomobilskih programiranje kjerkoli brez potrebe, da bi svoj prenosni računalnik, mobilni telefon.

3.Podpira IMMO programiranje za BMW, Za BENZ, Za AUDI in VW.poleg tega, to je na voljo za delo s ključnimi rezkalni stroji, razviti z Xhorse.

4.Najbolj napredno uporabo procesor KLJUČNO ORODJE PLUS, z vgrajenim Bluetooth, FM, WLAN in GPS modulov, je visoko integrirana pasu platformo, ki vsebujejo oba modema in uporaba processing podsisteme, da omogočite najboljše in najbolj priročno povezljivost rešitev.S to super procesor, večjo splošno kakovost je dosegla za hkratno glas, podatke in avdio/video prenos na napravo.

VVDI KLJUČNO ORODJE PLUS PAD Osnovne Funkcije: Ustvari Upravljalniki in Pametne tipke Obnovi (odkleni) upravljalniki Upravljalniki klon Programa in Immo Transponder IC/ID Klon Pogostost Zaznavanja Transponder odkrivanje, klon, in pridobivanje Podpore za Jaguar, Za Land Rover, Za Porsche, Za Volvo, Za Mitsubishi, in drugih Storitev svetlobe reset Tipko stroj za rezanje nadzor Skupne vozila IMMO programiranje

Druge Funkcije: DOIP LAHKO-FD LAHKO in K protokolu stikalo pin Čip pin Za odkrivanje Toyota Pametna tipka za programiranje brez simulator Dolge razdalje IMMO zbirka Vgrajen OBD matrika stikalo Radiofrekvenca simulator Pametni ključ simulator Integriranih ključnih identifikacijo tuljavo Za BENZ ir branje glavo

NAREDIMO, DA JE PRIMERNA ZA VEČ LUKSUZNIH AVTOMOBILOV ZNAMKE

Podpora IMMO programov na luksuznih avtomobilov znamke - Za Benz, Za BMW, Za Audi, Za VW

Za VW in Za Audi: 3. / 4. / 5. generacija MQB MED17/EDC17

KLJUČNO ORODJE PLUS zagotavlja uporabnikom s funkcijami, vključno tipka za programiranje, ključ učenja, ECU kodiranje/ prilagajanju/ zamenjava, diagnostično funkcijo, itd.najbolje odpraviti največ težav, so se srečali v immo programiranje za Volkswagen in

Za AUDI avtomobili.

Za BMW IMMO Programiranje

CAS3/CAS3+

CAS4/CAS4+

FEM/BDC

ECU NI Branje Funkcija

KLJUČNO ORODJE PLUS lahko doseči, BMW CAS1/ CAS2 /CAS3 /CAS3+ /CAS4 /CAS4+ OBD tipko učenja, FEM/BDC tipka za programiranje, Datoteke Make Tipko ECU NI branje, ECU, in CAS sinhronizacijo, itd.Dobili delo, ki je nikoli ni bilo lažje.

Za Benz IMMO Prorgamming

FBS3 standardne tipke in FBS3 brez ključa-go tipke

Pametne tipke, vse tipke izgubil, dodaj tipke, omogočite & onemogočite tipke

EIS/EZS, ELV, ECU, vrtalna glava, in ISM zamenjava

KLJUČNO ORODJE PLUS ponuja uporabnikom vse-zaokroženo in strokovno varnostne rešitve za Mercedes-Za Benz.Naprava pomaga pri FBS3 brez ključa-go pametna tipka za programiranje, vse ključ izgubi, dodajanje tipke, ki omogočajo & onemogočanje tipke in RS/EZS,MEJNE vrednosti izpostavljenosti, ECU, menjalnik, ISM zamenjava.

SMO VKLJUČI PROG FUNKCIJA

Ključno Orodje Plus je zasnovan z Prog funkcijo,, ki lahko deluje kot spajkanje-brezplačno programer, ki je neposredno branje in pisanje skupni moduli in čipi za plently pof modelov avtomobilov.Xhorse je prvi, ki ponujajo to tergrated rešitev.

KLJUČNO ORODJE PLUS podpira branje in pisanje skupni moduli in čipi.Zajema "EEPROM-a in FLASH", "IMMO", "Instrument", "Blazina", in "ECU", itd.

Podprte EEPROM-a in FLASH

Za ATMEL

Za Mitsubishi

Za Winbond

Za Katalizator

Za ST

Za XICOR

Za Microchip

Za SEIKO

Za Xhorse

Za MXIC

Za Toshiba

VVDI Ključno Orodje Plus Fuctions:

1.Zmogljive funkcije: √ Podporo DOIP

√ Podpora LAHKO-FD

√ Podpora LAHKO in K protokolu stikalo pin

√ Podpora Čip pin za odkrivanje

√ Podpora Za Do-yo-ta pametna tipka za programiranje brez simulator

√ Podpora Dolge razdalje IMMO zbirka

2.Zgrajena Komponente

OBD matrika stikalo

Radiofrekvenca simulator

Pametni ključ simulator

integriranih ključnih identifikacijo tuljava

Za BENZ ir branje glavo

3.IMMO programiranje za Benz, Za BMW, Za Audi, Za VW in skupne avtomobilske znamke - Za Toyota, Za Honda, Za Mazda, Za Ford, itd.

KLJUČNO ORODJE PLUS podpira več kot 20,000 modelov avtomobilov po vsem svetu.Mi lahko izberete avtomobilskih znamk in modelov avtomobilov na immo programski vmesnik.Na ta pameten platformo, bomo zlahka našli modelov avtomobilov, moramo z blagovno znamko območju, blagovno znamko, in-Z besedo iskanja.

4.VVDI Ključno Orodje Plus Incoprorate Prog Funkcija:

Podpora EEPROM-branje in pisanje: podpora branje & pisanje večini vrst transponders na trgu.

Podpora Za BMW immo modul načrtovanje, ki zajema CAS3, CAS3+, CAS4, CAS4+, BDC, FRM, in FEM.

Podpora Za Land Rover RFA modul za branje in immo programiranje.

Podpora Za Porsche BCM programiranje.

Podpora preberite ECU z LAHKO na Za AUDI, Za BMW in VOLKSWAGEN.

Podporni Instrument programov na Za HONDA, Za KIA in HYUNDAI.

(Opomba: Za dokončanje nekaterih funkcij, uporabniki potrebujejo za povezovanje KLJUČNO ORODJE PLUS, da posebnih adapterjev in se potrebno model poziv na vmesniku.Funkcija je učinkovit le na dodatne izdaja.) 5.IMMO PODATKOV ORODJE (DATOTEKE MAKE KLJUČ) Funkcija Izboljšana

€2 125.34

Daj v skupno rabo

Xtool Pro, Ključno Orodje Vvdi, Vvdi, Mini Obd Xhorse, Citroen Diagnostično Orodje, Vvdi Xhorse, Vvdi Key Tool Plus Pad, Xhorse, Ključno Orodje Plus, Vvdi Prog.

Napetost V, 110V/220V
Postavka Vrsta Drugo
Postavka Dolžina 10cm, 34cm
Postavka Višina 5cm, 9cm
Vrsta Materiala Plastični, najboljše kakovosti
Ime Modela Xhorse VVDI Key Tool Plus Pad
elektronski No
Moč W, 8W
Po prodaji storitev DO ALL WE CAN DO
Različico Programske Opreme Nova, Xhorse VVDI Key Tool Plus Pad
Posebne Funkcije Xhorse VVDI Key Tool Plus Pad
Avto Maker For Many Cars
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Kakovost vrhunsko
Element Teža 10kg
dostava Hitro Express Dostava
Poreklo CN(Izvora)
Kraj Izvora Guandong Kitajske (Celinska)
Strojna Oprema Različica Nova, Xhorse VVDI Key Tool Plus Pad
Element Širina 8cm, 28cm
Iskanje