0 Mnenja in ocene SKU: r646

Otroci, Dekleta, Lep, Vesel Lutke Družino Playset Lesene Številke Sklop 7 Črna Lutka Igrača Za Otroke Najljubši Spremljevalni Lutka Obresti

Na zalogi


Otroci, Dekleta, Lep, Vesel Lutke Družino Playset Lesene Številke Sklop 7 Afriški američani za Otroke Lutke Pretvarjamo, Darilo Značilnosti:

Vključno 7 lesenih igra številke: Dedek, babica, mama, oče, 3 otroci.

Visoka Kakovost: lesene ljudje številke so popolnoma oblečeni in so izdelani iz visoko kakovostnega naravnega lesa in volne tkanine, je, da je varno igrajo in okolju prijazen.

Kreativna Zasnova: Premično roke in noge.Roke se premikajo v vse smeri in noge premakniti, da sedi, stoji, in upogibanje pozicije.

Domišljija: Super za spodbujanje otrok, da sodelujejo v igranju vlog in družinske interakcije.Kot nalašč za ustvarjalno igro in družinske interakcije.

Odlično Darilo: Idealno za majhne svetu imaginarni play ali lutke.Kot dobra igrača za izboljšanje vaš otrok je inteligenca, domišljijo in ustvarjalnost.Kot nalašč za otroke, da igrajo!

Paket Vključuje:

7Pcs/set x Družino Lutke

€3.36 €5.89

Daj v skupno rabo

Pomorjansko Igrača, Otroci Playsets, Domače Družine Igre, črna Sex Lutka, Fairy Tail Plišastih Igrač, črna Sex Lutka Za Moške, Družina Stranka Igra, Ogenj Peashooter, Igre Družino, Kurhn Lutka Playset.

Typ4 Haurrentzako kanpoko jostailu didaktikoak
Typ6 Jouets d'extérieur éducatifs pour enfants
Typ9 Nouveaux jouets pour enfants
Typ2 Otrok, ki piha mehurček igrače
Tema Živali & Narave
Typ8 Nowe zabawki dla dzieci
Starostni Razpon 8~13 Let, 5-7 Let
Opozorilo A
Typ3 Otrok nove igrače
Certificiranje Kitajska certifikatom (3C), CCC
Številka Modela A
Typ1 Otrok izobraževalne igrače na prostem
Typ5 Edukacyjne zabawki dla dzieci
Poreklo CN(Izvora)
Iskanje