0 Mnenja in ocene SKU: r690

USB Tip-C Posodobljene Auto Cut-off Prekinjanje Svetlobe LED, USB Kabel za Polnjenje, Hitro Sinhronizacijo Podatkov Polnilnik

Na zalogi


Opis Izdelka

Lep predmeti

Njegova odlična ideja za darilo , darilo za tistega, ki ga ljubiš!

Auto Cut-off Hitro Polnjenje Najlon Kabel je kabel smart design, ki ima auto cut-off funkcijo, ko je telefon v celoti napolnjen.Z utripajočo luč opomnik, vas lahko obvesti postopek polnjenja in povečanje polnjenje varnost.

Kabel je izdelan iz visoko kakovostnih najlon tkanine, ki ščiti notranje električne kable izključite iz vse solzenje in škodo.Združljiv je za vse Apple , Android in Tip-C mobilnih telefonih.

ZNAČILNOSTI:

Smart Auto Cut-off: električni tok, se samodejno ustavi, ko telefon ni v celoti chargedto se prepreči pregrevanje problem in povečanje polnjenje varnost.

Utripa Polnjenje Lučka: Tam so utripajoče luči zaslona, ki deluje kot opomin, da naj opazite raven napolnjenosti baterije.

Hitro Polnjenje Tehnologija: Z napredno polnjenje tehnologije, vas telefon bo zaračunana na hitro in dosledno mero, ki brez škode za svoje baterije.

Trajne Bombaž Kabla: kabel Za polnjenje je zajeta bya visoke kakovosti najlon tkanine, ki je trpežna in anti-trganje, da zaščitite kabel iz škodo.

Visoka Kompatibilnost: polnilni kabel je kompatibilen za vse Apple , Android in Tip-C mobilnih telefonih.

Široka Uporaba: To je priročno in se uporablja za polnjenje telefona in prenosnega računalnika polnjenje.

SPECIFIKACIJE:

Material: Najlon / Aluminij

Dolžina: 1m

Združljivost: Tip-C

Barva: Rose gold / Zlata / Črna / Bela

PAKET VKLJUČUJE:

1 x Auto Cut-off Hitro Polnjenje Najlon Kabel

€1.36 €1.94

Daj v skupno rabo

Ključ Kartice Xiaomi, Polnilnik Iphon, Auto Cut Off, Android Auto Kabel, USB, Avtoradio Ford Mondeo Mk4, Charger Fast, Kabel Odklopite, Carplay Chevrolet, MCDODO.

Priključek A USB A
Priključek B TIP-C
Največji Tok 1A
Blagovna Znamka jakcom
Površina Materiala Najlon
Iskanje