0 Mnenja in ocene SKU: r773

Visoka kakovost Čisto Tripterygium Wilfordii ekstrakt 20:1 Naravni Tripterygium Wilfordii Izvleček v Prahu,Thunder Bog Trte,

Na zalogi


Uvod P roduct Ime: organicTripterygium wilfordii Ekstrakt 20:1 latinsko Ime:Tripterygium wilfordii Kljuko.f.Del, ki se Uporablja:Obrat Videz:Rjav Prašek za Shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru in se izognili svetlobe in toplote.Rok Trajanja: 2 Leti Funkcij 1. Thunder je Bog Trte Ekstrakt ima učinke na volumen ledvic in ledvično funkcijo, za policistična bolezen ledvic (PKD) bolnikov. 2. Thunder je Bog Trte Ekstrakt, kakor je bilo prikazano, da bi ovirali mitohondrijski funkcijo v celice in je pod preiskavo kot anti-tumor agent ali za zatiranje avtoimunske bolezni. 3. Thunder je Bog Trte Ekstrakt lahko imajo potencial kot protitumorski drog, na primer raka trebušne slinavke. 4.Hujšanje. 5.Thunder je Bog Trte Citat je funkcija analgezije in stabilnost in učinek na centralni živčni sistem, holin; 6.Thunder je Bog Trte Citat je funkcija, ki spodbujajo presnovo kože in ima dober učinek za kožne razjede in drugih kožnih bolezni; Izvor surovin za Ekološko Tripterygium wilfordii Ekstrakta

Thunder je Bog vinske Trte, ki se imenujejo tudi Tripterygium Wilfordii, da je trte, ki se uporablja v tradicionalni Kitajski medicini za zdravljenje zvišana telesna temperatura, mrzlica, edem in carbuncle.Tripterygium Wilfordii pred kratkim je bila raziskana kot zdravljenje različnih bolezni, vključno z revmatoidni artritis, rak, kronični hepatitis, kronična nephritis, ankilozirajoči spondilitis, policistična bolezen ledvic, kot tudi več kožnih bolezni.

Naši organski proizvodi, ki so jih potrdili Kiwa-BCS v skladu z EU in USDA organic predpisi.

Mi bo vedno pošlji vsake serije vzorcev tretjih oseb, vključno z Eurofins, SGS, Alex Stewart za ostankov pesticidov, težkih kovin, mikrobiologija, aflatoxin, PAH, SO2 testiranje.

Morali bi velike količine naših izdelkov?Mi bi z veseljem na pomoč!Stopite v stik z našim Večino ministrstva, da bi razpravljali o podrobnostih.

info na dbforest.com

€12.28 €14.28

Daj v skupno rabo

Pokrivanje Las, Glavnik Twist, širok Glavnik, ščetka Za Lase Mehke, Biotin, Velik Glavnik, Anti Frizz Krtačo, Pes Bolh, Glavnik, Britev, Gel Za Lase Moški.

Sestavine Tripterygium wilfordii Ekstrakta
Postavka Vrsta Hujšanje, Kreme
NETO WT 100-1000
Vrsta Hujšanje Smetane
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela HTHC154
Iskanje